"گوشت تیره" به بافت های عضلانی تیره رنگ در طیور مانند مرغ و بوقلمون اشاره دارد. این گوشت از ران و ساق گرفته می شود و دارای مقدار بیشتری میوگلوبین است، پروتئینی که اکسیژن را در عضلات ذخیره می کند. همین ویژگی باعث می شود رنگ گوشت تیره تر و طعم آن قوی تر باشد.
... [مشاهده متن کامل]
مترادف؛ Thigh meat, leg meat, red muscle fibers
مثال؛
Many people prefer dark meat because it is juicier and more flavorful than white meat.
The chef recommended using dark meat for slow - cooked dishes due to its higher fat content.
Athletes often consume dark meat for its higher iron and zinc levels.
ورزشکاران اغلب گوشت تیره مصرف می کنند زیرا حاوی مقدار بیشتری آهن و روی است.
... [مشاهده متن کامل]
مترادف؛ Thigh meat, leg meat, red muscle fibers
مثال؛
ورزشکاران اغلب گوشت تیره مصرف می کنند زیرا حاوی مقدار بیشتری آهن و روی است.
ران مرغ ( بدون کفه ران )