critical path method

/ˈkrɪtɪkl̩ˈpæθˈmeθəd//ˈkrɪtɪkl̩pɑːθˈmeθəd/

روش مسیر بحرانی

تخصصی

[عمران و معماری] روش مسیر بحرانی
[کامپیوتر] سی پی ام ؛ روش مسیر بحرای
[صنعت] روش مسیر بحرانی - روشی در کنترل پروژه برای زمانبندی فعالیت ها بگونه ای که همه فعالیت ها بگونه ای زمانبندی شوند که زمان انجام کل پروژه مینیمم شود. در این روش از محتملترین زمان وقوع برای تخمین زمان فعالیت استفاده می شود و تمر کز آن بر میزان شناوری فعالیت ها می باشد.

پیشنهاد کاربران

CPM یا Critical Path Method ( روش مسیر بحرانی ) یک تکنیک مدیریت پروژه است که برای برنامه ریزی، زمان بندی، هماهنگی و کنترل فعالیت های یک پروژه استفاده می شود. این روش در اواخر دهه 1950 توسعه یافته و به مدیران پروژه کمک می کند تا فعالیت های بحرانی را شناسایی کرده و بر روی آن ها تمرکز کنند تا از تأخیر در کل پروژه جلوگیری شود.
...
[مشاهده متن کامل]

CPM به طولانی ترین مسیر در یک پروژه اشاره دارد که شامل فعالیت هایی است که هیچ گونه شناوری ( زمان اضافی ) ندارند. به عبارت دیگر، اگر هر یک از این فعالیت ها به تأخیر بیفتند، کل پروژه نیز به تأخیر خواهد افتاد.
کاربردهای CPM
1. مدیریت پروژه های ساختمانی: CPM به طور گسترده در پروژه های ساختمانی برای کنترل زمان و منابع استفاده می شود.
2. تحلیل زمان بندی: این روش به مدیران کمک می کند تا زمان بندی دقیق تری برای پروژه ها داشته باشند و منابع را بهینه تخصیص دهند.
3. شناسایی نقاط ضعف: با شناسایی فعالیت های بحرانی، مدیران می توانند نقاط ضعف را شناسایی کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

critical path method ( مدیریت - مدیریت پروژه )
واژه مصوب: روش مسیر بحرانی
تعریف: روشی تحلیلی برای تعیین میزان فرجۀ فعالیت ها و انعطاف پذیری برنامۀ زمان بندی و کوتاه ترین دیرش پروژه

بپرس