couscoussier

پیشنهاد کاربران

( اسم، وامواژه از فرانسوی ) نوعی قابلمه بخارپز دوطبقه که برای درست کردن بلغور عربی ( couscous ) استفاده می شود. درون قابلمه بالایی که در دارد و ته آن سوراخ دار است غذا را قرار می دهند و درون قابلمه پایینی آب می ریزند که پس از بخار شدن از سوراخ های قابلمه بالایی عبور می کند و غذا پخته می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

فرم ها ( بریتانیایی ) : couscousier, couscousiere
فرم ها ( آمریکایی ) : couscoussier, couscoussiere
منبع: Oxford English Dictionary
در کشورهای عربی به قابلمه بالایی مقفول و به قابلمه پایینی کسکاس ( kiskas ) و در مجموع به آن المقفول والکسکاس گفته می شود.

بپرس