cordon bleu
/ˈkɔːrdənˈbluː//ˈkɔːdənˈbluː/
برجسته، ممتاز، نخبه، (آشپزی) گوشتی که در میان آن ژامبون و پنیر قرار داده و سرخ می کنند و معمولا با سس سرو می شود، (فرانسه - دوران شاهان بوربن) روبان آبی (که نشان دلاوران روح القدس یعنی ارشدترین رسته ی دلاوران فرانسه بود)، دلاور روح القدس، دارنده ی نشان روبان آبی، آدم برجسته، نخبه a cordon bleu cook آشپز درجه یک دلاور روحالقدس
انگلیسی به انگلیسی
cordon bleu is used to describe cooks or cookery of the highest standard.
پیشنهاد کاربران
دستمال گردن یا حمایل آبی رنگی که سرآشپز ها میبندن. je ne suis pas un cordon bleu یعنی من سرآشپز نیستم.
غذای مخصوص سرآشپز