chikus

پیشنهاد کاربران

چیکو، که با نام ساپودیلا نیز شناخته می شود، یک میوه گرمسیری از درخت ساپودیلا ( Manilkara zapota ) است. این میوه دارای بافت شیرین و دانه دار، پوست قهوه ای است و سرشار از ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان هاست.
...
[مشاهده متن کامل]

منشا: این میوه بومی آمریکای مرکزی است و اکنون در مناطق گرمسیری سراسر جهان کشت می شود.
ارزش غذایی: سرشار از فیبر غذایی، ویتامین C و مواد معدنی مانند پتاسیم است و برای هضم و ایمنی مفید است.
کاربردها: چیکوها به صورت تازه مصرف می شوند، به اسموتی ها اضافه می شوند یا برای تهیه مربا و شربت استفاده می شوند. شیره این درخت به طور سنتی برای تولید چیکل، ماده اصلی آدامس، استفاده می شود.

چیکوسه یعنی چی