cheongju

پیشنهاد کاربران

cheongju یا شراب برنج , نوشیدنی الکلی ساخته شده از برنج گفته می شود. بر خلاف شراب، که توسط تخمیر انگور و به طور طبیعی از میوه های شیرین بدست می آید، شراب برنج نتیجه تخمیر نشاسته برنج و تبدیل قند است. این
...
[مشاهده متن کامل]
فرایند شبیه فرایند تولید آبجو می باشد. با این حال، تولید آبجو بر پایه روند mashing برای تبدیل نشاسته به قند است در حالی که شراب برنج با استفاده از فرایندهای amylolytic ساخته می شود. رواج نوشیدنی های تقطیر از برنج بیشتر در کشورهای شرق و جنوب شرقی آسیا متداول است. شراب برنج سوجو نیز در کشور کره جنوبی و ژاپن نیز جزو نوشیدنی های متداول است.

منابع• https://www.sciencedirect.com/topics/agricultural-and-biological-sciences/rice-wines

بپرس