cheddaring ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: چدارسازی
تعریف: فرایندی در تولید پنیر پخته که در طی آن لخته های فشرده قطعه قطعه می شوند و به مدت 6 تا 10 ساعت در دمای 15 تا 20 درجه در زیر پوشش مخصوصی باقی می مانند تا کشسانی و طعم و رنگ لازم را به دست آورند
واژه مصوب: چدارسازی
تعریف: فرایندی در تولید پنیر پخته که در طی آن لخته های فشرده قطعه قطعه می شوند و به مدت 6 تا 10 ساعت در دمای 15 تا 20 درجه در زیر پوشش مخصوصی باقی می مانند تا کشسانی و طعم و رنگ لازم را به دست آورند