cell based meat

پیشنهاد کاربران

"گوشت آزمایشگاهی" نوع گوشت است که با پرورش سلول های حیوانی در محیطی کنترل شده خارج از بدن حیوان تولید می شود. این فرآیند شامل چندین مرحله کلیدی است:
1 - برداشت سلول: نمونه کوچکی از سلول ها، معمولاً سلول های عضلانی، از یک حیوان زنده گرفته می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

2 - کشت سلولی: این سلول ها سپس در بیوراکتورهای پر از یک محیط غنی از مواد مغذی قرار می گیرند که از رشد و تمایز سلول به عضله، چربی و بافت همبند پشتیبانی می کند.
3 - داربست: سلول ها روی داربست های خوراکی چیده شده اند تا ساختار گوشتی مورد نظر را تشکیل دهند، مانند استیک یا پتی برگر.
4 - بلوغ: محصول نهایی یک برش واقعی گوشت است که می توان آن را مانند گوشت سنتی پخت و مصرف کرد

بپرس