"گوشت آزمایشگاهی" نوع گوشت است که با پرورش سلول های حیوانی در محیطی کنترل شده خارج از بدن حیوان تولید می شود. این فرآیند شامل چندین مرحله کلیدی است:
1 - برداشت سلول: نمونه کوچکی از سلول ها، معمولاً سلول های عضلانی، از یک حیوان زنده گرفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
2 - کشت سلولی: این سلول ها سپس در بیوراکتورهای پر از یک محیط غنی از مواد مغذی قرار می گیرند که از رشد و تمایز سلول به عضله، چربی و بافت همبند پشتیبانی می کند.
3 - داربست: سلول ها روی داربست های خوراکی چیده شده اند تا ساختار گوشتی مورد نظر را تشکیل دهند، مانند استیک یا پتی برگر.
4 - بلوغ: محصول نهایی یک برش واقعی گوشت است که می توان آن را مانند گوشت سنتی پخت و مصرف کرد
1 - برداشت سلول: نمونه کوچکی از سلول ها، معمولاً سلول های عضلانی، از یک حیوان زنده گرفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
2 - کشت سلولی: این سلول ها سپس در بیوراکتورهای پر از یک محیط غنی از مواد مغذی قرار می گیرند که از رشد و تمایز سلول به عضله، چربی و بافت همبند پشتیبانی می کند.
3 - داربست: سلول ها روی داربست های خوراکی چیده شده اند تا ساختار گوشتی مورد نظر را تشکیل دهند، مانند استیک یا پتی برگر.
4 - بلوغ: محصول نهایی یک برش واقعی گوشت است که می توان آن را مانند گوشت سنتی پخت و مصرف کرد