تخصصی
[صنایع غذایی] سطح سختی : پدیده ای که هنگام خشک کردن مواد غذایی شیرین جامد با هوای گرم و خشک به وجود میآید و علت آن سرعت بیشتر تبخیر سطحی نسبت به سرعت انتقال رطوبت داخل به سطح است. نتیجه آن انتقال مواد قندی و تشکیل قشر نازک سخت و غیر قابل نفوذی در سطح مواد غذایی است که از ادامه تبخیر و خشک شدن جلوگیری میکند.
[زمین شناسی] سخت کردن پوشه، سخت کردن سطحی، سخت شدن سطحی یا قشری - فرآیندی که بوسیله آن سطح یک سنگ نفوذپذیر (خصوصاً توف و ماسه سنگهای ویژه) با یک جلای سیمانی یا کویری، که بوسیله تبخیر محلول های حاوی کانی تولید شده است، پوشیده می شود. - صفت: case-hardened - نیز نوشته می شود: casehardening -
[ریاضیات] سخت کردن جلدی، سخت کردن پوستی، سخت کردن سطحی
پیشنهاد کاربران
case hardening ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: پوسته بستن
تعریف: فرایندی در هنگام خشک کردن سریع مواد غذایی که در آن مواد محلول در آب به سطح مواد غذایی منتقل می شود و در نتیجۀ تشکیل پوسته سرعت خشک شدن کاهش می یابد
واژه مصوب: پوسته بستن
تعریف: فرایندی در هنگام خشک کردن سریع مواد غذایی که در آن مواد محلول در آب به سطح مواد غذایی منتقل می شود و در نتیجۀ تشکیل پوسته سرعت خشک شدن کاهش می یابد