blast chiller

پیشنهاد کاربران

چیلر انفجاری که به عنوان فریزر شوک نیز شناخته می شود، قطعه ای از تجهیزات است که برای کاهش سریع دمای مواد غذایی طراحی شده است. با دمیدن هوای خنک شده روی مواد غذایی که در داخل آن قرار داده شده است، عمل می
...
[مشاهده متن کامل]
کند و به سرعت دما را کاهش می دهد تا از تشکیل کریستال های یخ بزرگ جلوگیری کند. چیلرهای انفجاری در آشپزخانه های تجاری ضروری هستند، زیرا به افزایش ماندگاری مواد غذایی، حفظ کیفیت محصولات غذایی و جلوگیری از رشد سریع باکتری ها کمک می کنند. این چیلرها می توانند بسته به تنظیم و دمای فعلی غذا، دمای غذا را از 160 درجه به 41 درجه فارنهایت یا کمتر در حدود 90 دقیقه کاهش دهند. خنک سازی انفجاری برای ایمنی مواد غذایی بسیار مهم است، زیرا به جلوگیری از منطقه خطر دما که در آن باکتری ها به سرعت تکثیر می شوند، جلوگیری می کند. بر خلاف فریزرهایی که مواد غذایی را در دمای زیر انجماد نگه می دارند، چیلرهای انفجاری با دمیدن هوای سرد روی محصول غذایی و کاهش تدریجی دمای اتاق، غذا را به سرعت خنک می کنند. سرمایه گذاری در چیلر انفجاری می تواند کارایی در آشپزخانه را افزایش دهد، ماندگاری محصولات غذایی را طولانی تر کند و تضمین کند که مواد غذایی کیفیت خود را در هنگام یخ زدن یا سرد شدن حفظ می کنند.

blast chiller

بپرس