au gratin


(فرانسه - خوراک پزی) با خرده های نان برشته و پنیر

بررسی کلمه

صفت ( adjective )
• : تعریف: coated or covered with bread crumbs, and sometimes butter or cheese, and baked until brown.

پیشنهاد کاربران

cooked with a covering of cheese or breadcrumbs mixed with butter
پخته شده با پوشش پنیر یا آرد سوخاری مخلوط با کره
** گراتَن نوعی از غذا و تکنیک آشپزی است؛ که در آن غذا به زیر لایه ای از نان خرد شده یا پنیر قرار می گیرد. گراتن ها از انواع غذاهای فرانسوی هستند که نامِ خود را نیز از زبان فرانسوی گرفته اند. معمولاً این غذا را در ظروفی غیر تخت آماده می کنند. پایه این نوع غذا پنیر، شیر، و حتی خامه تشکیل شده است، گراتن سیب زمینی و گراتن مارچوبه از انواع معروف آن است.
...
[مشاهده متن کامل]

potatoes au gratin

au gratin
منابع• https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/au-gratin

بپرس