انگلیسی به انگلیسی
پیشنهاد کاربران
/ˌasəˈfiːtɪdə, ˌasəˈfɛtɪdə/
آنغوزه
این گیاه رازیانه وحشی بومی افغانستان، ایران و ازبکستان است. صمغ رزینی ریشه های آن گیاه در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا پس از آسیاب شدن به پودر تبدیل شده و با آرد مخلوط می شود. رایحه آن گیاه به قدری تند می باشد که می توان آن را جنجالی ترین عنصر در غذای هندی دانست. Asa با ریشه پارسی به معنی صمغ و foetida در لاتین به معنای بدبو است. اما در هند تنها به آن "هینگ" گفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
بوی آنغوزه می تواند چالش برانگیز باشد و با کلم فاسد مقایسه شده است. حتی به آن لقب "مدفوع شیطان" نیز داده شده است.
آنغوزه
این گیاه رازیانه وحشی بومی افغانستان، ایران و ازبکستان است. صمغ رزینی ریشه های آن گیاه در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا پس از آسیاب شدن به پودر تبدیل شده و با آرد مخلوط می شود. رایحه آن گیاه به قدری تند می باشد که می توان آن را جنجالی ترین عنصر در غذای هندی دانست. Asa با ریشه پارسی به معنی صمغ و foetida در لاتین به معنای بدبو است. اما در هند تنها به آن "هینگ" گفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
بوی آنغوزه می تواند چالش برانگیز باشد و با کلم فاسد مقایسه شده است. حتی به آن لقب "مدفوع شیطان" نیز داده شده است.
صمغی با بوی سیر