تخصصی
[صنایع غذایی] استو باکتر : جنسی از باکتری از خانواده acetobacteria، که الکل را به اسید استیک اکسیده میکند. acetobacter pasterurianus که به mycoderme aceti معروف است، و bacterium aceti یا pasteruianum یکی از این نوع بوده و در صنعت سرکه سازی بکار میرود. همچنین به صورت film یا روکش نازکی روی جو خیسانده که تخمیر نشده، wort نمک ترشیجات pickle brine و آب میوه ها بکار میرود.
پیشنهاد کاربران
جنسی از شیزومیستها ( تیره پزودومونادا ) که شامل انواع استوباکتراستی ( بچه سرکه ) است که موجودات ریزبینی گرم منفی میله ای شکل بوده و الکل اتیلیک را اکسیده نموده به اسید استیک تبدیل مینمایند
( این اصطلاح تخصصی مربوط به رشته پزشکی است )
( این اصطلاح تخصصی مربوط به رشته پزشکی است )