پرسش خود را بپرسید

بهترین روش ها برای جذب سرمایه ی برای استارتاپ ها

تاریخ
٣ ماه پیش
بازدید
٥٤

بهترین روش ها برای جذب سرمایه ی برای استارتاپ ها چیا هستن ؟

٤,١٥٩
طلایی
٠
نقره‌ای
١
برنزی
١٩٠

٢ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

بهترین روش های جذب سرمایه برای استارتاپ:تامین مالی شخصی

تامین مالی شخصی یا bootstrapping عبارت از تأمین مالی با سرمایه شخصی بنیانگذاران آن است. وقتی این نوع بودجه را انتخاب می کنید، با استفاده از پس اندازهای شخصی خود، و فروش هایی که پس از راه اندازی کسب و کار خود انجام می دهید، خود را سرپا نگه می دارید. زمان و پول شما باعث پیشرفت شما می شود که می تواند هم استرس زا باشد و هم رضایت بخش. 
در این صورت شاید استفاده از روش استارتاپ ناب برای صرفه جویی و کاهش هزینه و ریسک مناسب باشد. شما با تولید کمینه محصول پذیرفتنی، به بررسی بازخوردهای پذیرندگان اولیه می‌پردازید تا با رفع اشکالات محصول احتمال موفقیت استارتاپ را افزایش دهید.

همچنین در این مرحله بهتر است که از کار از راه دور یا فضای کار اشتراکی به جای اجاره دفتر کار مستقل، استفاده کنید و برخی کارها مثل تاسیس سایت و اتصال آن به درگاه پرداخت اینترنتی و تبلیغات و بازاریابی را خودتان انجام دهید تا بتوانید حداکثر کاهش هزینه و صرفه جویی مالی را داشته باشید.

تامین مالی استارتاپ از دوستان و سرمایه گذاران خانوادگی

دوستان و خانواده شما ممکن است مایل باشند به رشد شما کمک کنند. این نوع سرمایه گذاری در استارتاپ عموما نوعی قرض، وام یا خرید سهام هستند و وقتی انجام می شود که دوستان و اطرافیان به تلاش شما و ارزش و موفقیت ایده تان اطمینان زیادی داشته باشند.
با این حال، برای محافظت از حقوق و روابط خود، باید مطمئن شوید که یک توافق نامه کتبی واضح دارید که نحوه بازپرداخت پول را مشخص می کند. همچنین باید به یاد داشته باشید که حتی اگر توافق نامه غیر رسمی باشد، باید از طریق اوراق بهادار به آن جنبه قانونی و حقوقی ببخشید.

سرمایه گذاری جمعی

سرمایه گذاری جمعی یا Crowdfunding به سرعت در حال تبدیل شدن به یک روش محبوب جهت جذب سرمایه برای استارتاپ است. با این حال، قبل از جستجوی داوطلبان سرمایه گذاری در استارتاپ، سعی کنید که از راهنمایی و مشاوره یک متخصص در مورد مسائل مختلف حقوقی تأمین سرمایه جمعی و نکاتی در مورد چگونگی جلوگیری از اشتباهات قانونی بهره مند شوید.

این نوع سرمایه گذاری در استارتاپ در واقع تامین مالی بر مبنای جمع آوری مبالغ کوچک از تعداد زیادی از افراد است. در رویکرد سنتی تأمین سرمایه جمعی، شما در ازای مشارکت مالی، محصول اولیه یا مشوق دیگری را ارائه می دهید. در بسیاری از موارد، این فرایند اساسا جنبه پیش فروش محصول شما است و نه سرمایه گذاری در کسب و کار.

به طور کلی این روش جذب سرمایه برای استارتاپ دارای چهار نوع زیر است:

- خیریه و کمک های نوع دوستانه

-  دریافت پاداش در قبال حمایت یا پیش خرید محصول
- اعطای وام جهت دریافت سود
- خرید سهام برای مشارکت در سود آینده استارتاپ

جذب سرمایه برای استارتاپ از طریق مراکز رشد و شتاب دهنده ها

مراکز رشد و شتاب دهنده ها به طور کلی فضای کاری، مشاوره و آموزش تجاری و بودجه بالقوه را برای گروه های نوپا فراهم می کنند. آنها اغلب توسط دانشگاه ها، سازمان های صنعتی یا شرکت های فردی حمایت می شوند. 
شتاب دهنده یا accelerator شرکتی است که استارتاپ ها را از شروع کار آن تحت حمایت قرار می دهد. شتاب دهنده ها با سرمایه گذاری اولیه در یک کسب و کار نوپا، معمولا در مقداری از سهام آن را مالک می شود.

مرکز رشد یا Incubator سازمانی است که برای کمک به توسعه و رشد استارتاپ ها تاسیس شده است. مراکز رشد تسهیلاتی مانند فضای کاری و آزمایشگاهی، منابع و برنامه های توسعه ای و مشاوره و مربیگری در اختیار استارتاپ ها قرار می دهند. تفاوت آن با شتاب دهنده ها این است که شتاب دهنده ها معمولا بر روی توسعه استارتاپ و محصولات آن در یک دوره طولانی مدت تمرکز دارند در حالی که مراکز رشد بر روی تسریع رشد در یک بازه تعریف شده کوتاه تر (از ۱ تا ۳ سال) متمرکز هستند. اکثر دانشگاه ها دارای مرکز رشد و فناوری هستند. برخی شتاب دهنده های ایرانی نیز عبارتند از:

  • دیموند
  • ستاک شریف
  • تریگ آپ
  • نوین تک
  • همتک
  • اینومکث
  • نیروان

سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors) معمولا افراد ثروتمندی هستند که در مراحل آغازین یک استارتاپ در برابر سهام یا بدهی قابل تبدیل، در آن سرمایه گذاری می کنند.

در سطح بین المللی جذب سرمایه گذاری در استارتاپ از طریق سرمایه گذاران فرشته، سرمایه گذاری ها اغلب بین ۲۵۰۰۰ دلار تا ۲۵۰،۰۰۰ دلار متغیر است. از آنجا که سرمایه گذاران فرشته با ساختار کوچکتر و کمتر رسمی عمل می کنند، می توانند انتظارات بسیار متفاوتی از شرایط سرمایه گذاری داشته باشند. در حالی که دریافت یک پیشنهاد سرمایه گذاری بزرگ هیجان انگیز است، باید مطمئن شوید که با شرایط شما متناسب و برای استارتاپ شما بهترین است.

جذب سرمایه برای استارتاب از سرمایه گذاران خطرپذیر

سرمایه گذاران خطرپذیر یا Venture Capitalists سرمایه گذاران حرفه ای هستند که در استارت آپ ها و شرکت های در حال رشد سرمایه گذاری می کنند. 
باید اطمینان حاصل کنید که منافع شما با یک سرمایه گذار خطر پذیر همسو است. این شرکت ها اغلب به دنبال بازده سریع هستند و برای رشد سریع تلاش می کنند. این ممکن است برخلاف میل شما برای ساختن آهسته و پیوسته باشد.
سرمایه گذاران خطرپذیر همچنین به دنبال کنترل منظم و نظارت دقیق بر شرکت هستند. اگر می خواهید رویکرد و استراتژی کاملا مستقلی را دنبال کنید، سرمایه گذاران خطرپذیر ممکن است برای شما مناسب نباشند.
ذکر این نکته ضروری است که سرمایه گذاران خطرپذیر معمولا می خواهند از قرارداد سرمایه گذاران خود استفاده کنند. مانند هر قرارداد مهم، باید آن را با دقت مرور کنید تا اطمینان حاصل کنید که منافع و اهداف شما را ارتقا می بخشد.

تهاتر یا مشارکت

به طور قابل ملاحظه ای بسیاری از مشاغل ترجیح می دهند که به صورت نقدی حمایت شوند، اما هنوز در تجارت مدرن جا برای تجارت پایاپای وجود دارد. می توانید به دنبال مشاغل کوچکی باشید که بتوانند یکی از نیازهای شما را برآورده کنند و مشکلاتی داشته باشند که شما می توانید آنها را حل کنید. ممکن است بتوانید خدمات خود را در ازای چیزی که به آن نیاز دارید، معامله کنید (به عنوان مثال ، موافقت با انجام فناوری اطلاعات برای یک شرکت در ازای استفاده از دفتر آنها).

حتی اگر مستقیماً پول نقد دریافت نکنید، پس انداز از این طریق به شما امکان می دهد منابع خود را بیشتر کنید. گاهی اوقات، توسعه استارتاپ راه حل نیست. در عوض، ممکن است بخواهید با یک شرکت تأسیس شده که می تواند از محصول شما بهره مند شود، قرارداد مشارکت یا تهاتر منعقد کنید.

به عنوان مثال، اگر یک باتری تلفن همراه اختراع کرده باشید که دو برابر بیشتر از باتری های موجود دوام داشته باشد، می توانید: فرایند گران و خطرناک تلاش برای فروش مستقل باتری خود را به مصرف کنندگان طی کنید، یا  یک قرارداد تهاتر با یک تولید کننده معتبر که دوست دارد باتری شما را در مدل بعدی خود قرار دهد، امضا کنید.

در توافق نامه مشارکت یا تهاتر، ممکن است بودجه به پیشرفت اولیه سفارش محدود شود تا به شما در افزایش تولید کمک کند. با این حال، برد بزرگتر این است که با کاهش هزینه های ایجاد زنجیره تأمین و استراتژی بازاریابی خود، به بودجه زیادی احتیاج نخواهید داشت.

* باز نشر از سایت: 👇

https://www.zarinpal.com/blog/جذب-سرمایه-برای-استارتاپ/

٣٢,٩٥٢
طلایی
٤٢
نقره‌ای
٧٨٣
برنزی
٢٢٦
تاریخ
٢ ماه پیش

برای جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها، تعدادی از بهترین روش‌ها عبارتند از:

1. جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران فردی یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری: این شامل جذب سرمایه از فردی یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری، شبکه‌های فردی، یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌شود.

2. شرکت در رویدادها و نمایشگاه‌های استارتاپ: شرکت در رویدادها و نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت و استارتاپ‌ها می‌تواند فرصت مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران و جلب توجه به استارتاپ شما فراهم کند.

3. استفاده از پلتفرم‌های جذب سرمایه مانند karencrowd: استفاده از پلتفرم‌های جذب سرمایه آنلاین مانند karencrowd می‌تواند به شما کمک کند تا از طریق جمع‌آوری سرمایه از جامعه آنلاین، سرمایه‌گذاران جدید جذب کنید.

4. ارتباط برقرار کردن با شبکه‌های حرفه‌ای: برقراری ارتباط با افراد و شبکه‌های حرفه‌ای در صنعت مورد نظر، می‌تواند به شما کمک کند تا به سرمایه‌گذاران مناسب دسترسی پیدا کنید.

5. ارائه یک طرح کسب و کار جذاب و قابل اعتماد: داشتن یک طرح کسب و کار جذاب، بازارپسند و قابل اعتماد، می‌تواند جذب سرمایه‌گذاران را تسهیل کند.

١١,٢٤٥
طلایی
٥
نقره‌ای
١٦٤
برنزی
٩٣
تاریخ
٢ ماه پیش

پاسخ شما