پرسش خود را بپرسید
معنی Calibrating flavor panel
٦ ماه پیش
٥٧
١ پاسخ
مرتب سازی بر اساس:
ترجمه:تنظیم و هماهنگسازی گروه ارزیابی طعمتوضیح:
کالیبره کردن پانل طعم به فرآیندی اشاره دارد که در آن یک گروه از داوران یا آزمایشکنندگان طعم برای ارزیابی و تشخیص دقیق و ثابت ویژگیهای طعمی یک محصول (مانند غذا، نوشیدنی، یا هر محصول دیگری که نیاز به ارزیابی طعم دارد) آموزش داده میشوند و تمرین میکنند. این فرآیند شامل مراحل زیر است:
- انتخاب داوران: انتخاب افراد با توانایی تشخیص و تمایز طعمها.
- آموزش: آموزش داوران برای شناسایی و توصیف طعمهای مختلف.
- تمرین و استانداردسازی: تمرین داوران با نمونههای مختلف برای اطمینان از دقت و یکنواختی در ارزیابیها.
- کالیبره کردن: تنظیم و همسانسازی داوران به گونهای که نظرات و ارزیابیهای آنها با هم سازگار و قابل اعتماد باشد.
هدف اصلی این فرآیند اطمینان از این است که ارزیابیهای طعمی دقیق، تکرارپذیر و قابل اعتماد باشند.
٧,١٥٣
٧
١٩٣
٧٠
٦ ماه پیش