سلام ، بسیار ممنونم از پاسخ تشریحی شما ، عالی بود
سلام آقای نریمانی عزیز،
میشه بپرسم چرا پاسخ مرا که کاملا شخصی است و از جایی باز نشر نشده است شما کپی و پیست کردید؟ مطمئنم که بخوبی مطلع هستید نام این کار در عالم تحقیق چیست؟ 😔
پدر بنده چندین سال که قاضی هستش و بنده هم در دانشگاه تهران مرکز ترم آخر حقوق هستم، همچین چیزی رو نمیدونستم ولی از پدرم پرسیدم گفتند که جواب وزیر دادگستری هستش و به نوعی میتوان گفت ارتباطی که بین قوه های مجریه قضائیه و مقننه هست در اینجا رئیس قوه قضائیه به رئیس قوه مجریه که رئیس جمهور باشد، وزیر دادگستری را پیشنهاد میدهد
اگر پسوند - داد را پذیرنده نیستی، که من میگویم پسوندیست بجا، پسوند - مان و - انه، - گشت، - شو، هم گفتنی باشد. پارسی که پسوند کم نآرد : )
برابرمان - برابرانه - برابرگشت. . .
برای ان داستانی که در اندیشه میپروری پسوند چه کم دیدی؟
خواهش میکنم بزرگوار.
خوارزمی، دانشمند ایرانی، از پیشگامان اون شاخه از رازمایی، واژه ای رو که همخانواده با عدل بوده را برگزیده و من گمان نمیکنم که پیوندی را که میان واژگان عدل در عربی و داد در پارسی هست را نمیدانسته. پس در بجاییِ واژگانِ المانی تردید کن نه وژدانِ عربیِ خوارزمی.
این مگه C یا C نیست؟
سپاس از کاربر محسن نقدی گرامی
درست و بسیار بجا فرمودید.
شما تاج سرید. من از کسی شکوه ندارم.
درود و سپاس از کاربر عارف طاهری گرامی
نکته آغازینِ شما بسیار درست و بجا بود. ولی با بکارگیریِ واژگان " داد و عدل و. . . " بجای واژه " معادله" با شما همسو نیستم و آنها را درخور نمی دانم.