کیک شیفون

دانشنامه عمومی

کیک شیفون ( به انگلیسی: Chiffon cake ) نوعی کیک بسیار سبک است که مواد آن را آرد، شکر، تخم مرغ، روغن گیاهی، بیکینگ پودر و طعم دهنده ها تشکیل می دهد. این کیک ترکیبی از هر دو خمیر کیک کره ای و فوم کیک است. در مقایسه با کره که چربی سنتیِ مورد استفاده در کیک ها است، وارد کردن حباب هوا در داخل روغن بسیار مشکل است بنابراین در کیک شیفون نظیر کیک فرشته و دیگر فوم کیک ها برای دستیابی به بافتی سبک و پَر مانند زدن سفیدهٔ تخم مرغ تا حدی که سفت شود و افزودن آن به مایه کیک قبل از پخت امری لازم است. هوا داشتن این کیک به کیفیت سفیدهٔ تخم مرغ یا مرنگ و مخمرهای شیمیایی تکیه دارد. کیک شیفون در اصل در قالب های میان تهی بدون چرب کردن و آردپاشی و استفاده از کاغذ روغنی در درون قالب، تهیه می شود.
کیک شیفون پس از در آوردن از فر باید در درون قالب به صورت وارونه قرار بگیرد و به همین حالت سرد شود. [ ۱]
عکس کیک شیفون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس