کره الو

دانشنامه عمومی

کره آلو. کَرهٔ آلو یا لِکوار پوره بسیار غلیظی از میوه خالص است که برای پر کردن کیک ها، شیرینی ها و بیسکویت ها به کار می رود. برای درست کردن لکوار معمولاً از آلو بخارا یا زردآلو استفاده می شود. مربایی بودن کرهٔ آلو بخاطر اینست که به راحتی از میان خوردنی ها بیرون نزند. اصل کره آلو از اروپای شرقی است.
• آشپزی مجاری
• افزودنی های خوراکی
• غذاهای میوه ای
• مالیدنی ها
مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد صنایع غذایی
عکس کره آلو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس