چاودر

دانشنامه عمومی

چاودر ( انگلیسی: Chowder ) در غذاهای غربی یک نوع آبگوشت یا سوپ است که اغلب با شیر یا خامه و تردک، آماده می شود. انواع گوناگون چاودر با استفاده از انواع خوراک دریایی یا تره بار تهیه می شود.
واژهٔ chowder ممکن است از chaudière, که یک لغت فرانسوی و به معنی دیگ است گرفته شده یا از واژهٔ قدیمی انگلیسی iowter به معنای ماهی فروش مشتق شده باشد.
عکس چاودرعکس چاودرعکس چاودرعکس چاودر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس