پیتزای یونانی

دانشنامه عمومی

در آشپزی ایالات متحده، پیتزای یونانی سبکی از پوسته و آماده سازی پیتزا است که در آن پیتزا به جای اینکه طبق سفارش کشیده شود و در کف اجاق پیتزا پخته شود، سفت شده و در یک تابه فلزی پخته می شود. بر خلاف تابه های عمیقی که در پیتزاهای سیسیلی، شیکاگو یا دیترویت استفاده می شود، از تابه کم عمق استفاده می شود. پوسته آن معمولاً اسفنجی و سبک است، مانند فوکاچیا، اما نه به ضخامت آن. [ ۱] پوسته نیز به دلیل پوشش روغنی که در حین آماده سازی روی تابه اعمال می شود، نسبتاً روغنی است. [ ۲] [ ۳]
در ایالات متحده، پیتزا به سبک یونانی در نیوانگلند و بخش هایی از شرق ایالت نیویورک رایج است.
پیتزای یونانی توسط کوستاس کیتساتیس، با نام مستعار کنستانتینوس کومبوزیس، با نام مستعار «چارلی» یونانی اهل آلبانی، در رستوران پیتزا هاوس خود که در خیابان ترومن ۸۶ در نیو لندن، کانکتیکات واقع شده بود، در سال ۱۹۵۵ اختراع شد. سیستم او شامل آماده سازی یک روز کامل از پوسته ها در تابه های ۱۰ اینچی در صبح بود، به جای اینکه خمیر را به صورت سفارشی پرتاب کند و بکشد. در کانکتیکات، در دهه ۱۹۸۰، ۴۰ درصد از پیتزا فروشی ها توسط یونانی ها اداره می شد.
عکس پیتزای یونانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس