پیتزای نیویورکی ( به انگلیسی: New York - style pizza ) که از معروف ترین غذاهای شهر نیویورک می باشد که در اوایل سال ۱۹۰۰ میلادی به وجود آمد. شهرت این پیتزا بیشتر به اندازه بزرگ، پهن و نازک بودن و چند لایه بودن آن است. چاشنی رایج آن سس گوجه فرنگی و پنیر موتزارلا است. [ ۱]
این پیتزا با پیتزای شیکاگو همواره رقابت سرسختی دارد. خمیر این پیتزا نازک و قابل انعطاف بوده و دست پخت می باشد.
مواد لازم:
• یکی و نیم فنجان آب گرم
• دو و نیم قاشق چای خوری شکر دانه درشت
• دو و نیم قاشق چای خوری نمک
• یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
• چهار و نیم فنجان آرد
• نصف قاشق چای خوری خمیر مایه خشک
• نصف فنجان آرد ذرت شیرین
• سس، پنیر و دیگر مواد دلخواه برای روی پیتزا
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ شکر و نمک را در آب حل کنید. روغن و آرد را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه با یک قاشق بزرگ آن را هم بزنید. خمیر را از کاسه بیرون آورده و بر سطحی که روی آن آرد پاشیده اید، آن را به صورت دایره شکل درآورید. خمیر مایه خشک را به صورت یکسان روی خمیر بپاشید و سپس آن را به مدت ۱۲ دقیقه ورز دهید و آنگاه خمیر را به دو قسمت مساوی برای دو پیتزا به اندازه سی سانتی متر تقسیم کنید. خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک و نیم ساعت در یک مکان گرم حجم آن دو برابر شود. سپس یک قسمت را روی سطحی پوشیده از آرد قرار داده و روی خمیر را نیز کمی آرد بپاشید. از لبه های خمیر شروع کرده و آن را به شکل یک دایره درآورید. سنگ پیتزا را به مدت یک ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی ورقه ای که لایه ای از روغن ذرت شیرین آن را پوشانده قرار دهید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را در فر بپزید. [ نیازمند منبع]
• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک قاشق چای خوری فلفل
• یک فنجان سرشیر یا خامه
• نصف لیمو ترش
• یک و نیم فنجان گوشت خرد شده
• یک و نیم فنجان پنیر موزرلا
• یک بسته خمیر پیتزا
• روغن زیتون
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید. سرشیر را بجوشانید تا غلیظ شود. فلفل سفید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. پیاز را برشهای بسیار نازک بزنید. حلقه های نازک پیاز را با روغن زیتون سرخ کنید، تا متمایل به رنگ قهوه ای شوند. خمیر پیتزا را روی سینی پخت تفلون باز کنید. پنیر و گوشت را به آن اضافه کرده و مخلوط خامه را روی آن بریزید. پیازهای سرخ شده را نیز در پایان روی آن بریزید و به مدت ۸ تا ۲۰ دقیقه آن را بپزید. بیش از حد نباید پخته شود چون نباید پیتزا خشک شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین پیتزا با پیتزای شیکاگو همواره رقابت سرسختی دارد. خمیر این پیتزا نازک و قابل انعطاف بوده و دست پخت می باشد.
مواد لازم:
• یکی و نیم فنجان آب گرم
• دو و نیم قاشق چای خوری شکر دانه درشت
• دو و نیم قاشق چای خوری نمک
• یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
• چهار و نیم فنجان آرد
• نصف قاشق چای خوری خمیر مایه خشک
• نصف فنجان آرد ذرت شیرین
• سس، پنیر و دیگر مواد دلخواه برای روی پیتزا
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ شکر و نمک را در آب حل کنید. روغن و آرد را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه با یک قاشق بزرگ آن را هم بزنید. خمیر را از کاسه بیرون آورده و بر سطحی که روی آن آرد پاشیده اید، آن را به صورت دایره شکل درآورید. خمیر مایه خشک را به صورت یکسان روی خمیر بپاشید و سپس آن را به مدت ۱۲ دقیقه ورز دهید و آنگاه خمیر را به دو قسمت مساوی برای دو پیتزا به اندازه سی سانتی متر تقسیم کنید. خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک و نیم ساعت در یک مکان گرم حجم آن دو برابر شود. سپس یک قسمت را روی سطحی پوشیده از آرد قرار داده و روی خمیر را نیز کمی آرد بپاشید. از لبه های خمیر شروع کرده و آن را به شکل یک دایره درآورید. سنگ پیتزا را به مدت یک ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی ورقه ای که لایه ای از روغن ذرت شیرین آن را پوشانده قرار دهید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را در فر بپزید. [ نیازمند منبع]
• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک قاشق چای خوری فلفل
• یک فنجان سرشیر یا خامه
• نصف لیمو ترش
• یک و نیم فنجان گوشت خرد شده
• یک و نیم فنجان پنیر موزرلا
• یک بسته خمیر پیتزا
• روغن زیتون
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید. سرشیر را بجوشانید تا غلیظ شود. فلفل سفید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. پیاز را برشهای بسیار نازک بزنید. حلقه های نازک پیاز را با روغن زیتون سرخ کنید، تا متمایل به رنگ قهوه ای شوند. خمیر پیتزا را روی سینی پخت تفلون باز کنید. پنیر و گوشت را به آن اضافه کرده و مخلوط خامه را روی آن بریزید. پیازهای سرخ شده را نیز در پایان روی آن بریزید و به مدت ۸ تا ۲۰ دقیقه آن را بپزید. بیش از حد نباید پخته شود چون نباید پیتزا خشک شود.
wiki: پیتزای نیویورکی