پیتزای نیوهیون

دانشنامه عمومی

پیتزای نیوهون نوعی پیتزای ناپلی با نان نازک و زغالی است که در نیوهیون، کانکتیکات با نام آپیتزا ( به ناپولی:a pizza ) رایج است. در پیتزا فروشی ناپولی فرانک پپه سرچشمه گرفت و اکنون در بسیاری از پیتزافروشی های دیگر در این منطقه، به ویژه آپیتزای سالی و آپیتزای مدرن پذیرایی می شود. این پیتزای محلی مورد توجه منتقدان ملی قرار گرفته است. [ ۱]
در یک پیتزا فروشی به سبک نیوهون، یک پیتزای "ساده" شامل نان، پونه کوهی، سس گوجه فرنگی و کمی پنیر پکورینو رومانو رنده شده است. پیتزای «ساده» به سبک نیوهون را می توان «پای گوجه فرنگی» نیز نامید. [ ۲] موزارلا برای روی پیتزا در نظر گرفته می شود.
رستوران پپه با اختراع «پای صدف سفید»، پیتزای حاوی نان، روغن زیتون ، پونه کوهی، پنیر رنده شده، سیر خرد شده و صدف های دوکفه ای سفت شناخته می شود. صدف ها روی نیم کفه در بار پذیرایی می شد که بعداً پپه به پیتزا اضافه کرد.
چیزی که پیتزای سبک نیوهون را متمایز می کند، نان نازک مستطیلی، زغالی شدن، بافت جویدنی و پنیرهای ذوب شده به اندازه آن است. این پیتزا خشک تر و نازک تر از پیتزای نیویورکی است ، اما ارتباط نزدیکی با آن دارد. هر دو سبک به نوبه خود از نوادگان نزدیک پیتزای اصلی ناپل هستند.
پیتزای نیوهون به طور سنتی در اجاق زغال سنگ با دمای بسیار داغ بالای ۶۵۰ درجه فارنهایت ( ۳۴۳ درجه سلسیوس ) پخته می شود. ترجیحا به جای تکه تکه به صورت کامل فروخته می شود.
عکس پیتزای نیوهیونعکس پیتزای نیوهیون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس