پیتزای مادربزرگ

دانشنامه عمومی

پیتزای مادربزرگ نوعی پیتزا نازک و مستطیلی است که به لانگ آیلند نیویورک نسبت داده می شود. معمولاً با پنیر و سس گوجه فرنگی پوشانده می شود، و یادآور پیتزاهایی است که توسط خانه دارهای ایتالیایی در خانه پخته می شوند که فاقد اجاق پیتزا هستند. [ ۱] پیتزا اغلب با پیتزا سیسیلی مقایسه می شود.
پیتزای مادربزرگ معمولاً مستطیل شکل است و پنیر را قبل از سس گوجه فرنگی قرار داده و در یک تابه در فر خانگی پخته و به مربع های کوچک برش می دهیم. [ ۲]
منشأ پیتزا مادربزرگ را می توان به اوایل قرن بیستم جستجو کرد، زمانی که مهاجران از جنوب ایتالیا پیتزایی را ساختند که با مواد ساده در خانه درست می شد. [ ۳] ریشه های فروتنانه این پای باعث شد که آن را «پیتزا مادربزرگ» نامیده اند، زیرا عمدتاً توسط مهاجران نسل اول در آشپزخانه های خود ساخته می شد. [ ۱]
علیرغم وجود نسل ها، اصطلاح «پیتزا مادربزرگ» در خارج از لانگ آیلند کمتر شناخته شده بود. در حدود سال ۱۹۹۴، اومبرتو کورتئو «پیتزا مادربزرگ سیسیلی» را در پیتزا فروشی خود در لانگ آیلند معرفی کرد. برخلاف پیتزای سیسیلی معمولی با پوسته ضخیم، پیتزای سیسیلی مادربزرگ او پوسته نازک تری داشت، البته نه به نازکی ناپلی. [ ۴] در عرض چند سال، «پیتزا مادربزرگ» توسط سایر رستوران های لانگ آیلند شروع به تبلیغ کرد. [ ۵]
در اواخر دهه ۲۰۰۰ و اوایل دهه ۲۰۱۰، این نام بر سر زبان ها افتاد و پیتزا فروشی های متعددی شروع به ارائه این پای کردند. [ ۶] [ ۷] [ ۸] [ ۹] این نام به جای تحقیرآمیز بودن، نشان دهنده احترام به سنت و پیتزای ساده روستایی است که در دوران رشد در خانه خورده می شود. [ ۱۰]
عکس پیتزای مادربزرگ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس