پیتزا ناپلی ( ایتالیایی: pizza napoletana ) که با نام پیتزای ناپل نیز شناخته می شود، نوعی پیتزا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. [ ۱] [ ۲] این پیتزا محصول سنتی تضمین شده ( TSG ) در اتحادیه اروپا و بریتانیا است و هنر ساخت آن در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو گنجانده شده است. [ ۳]
با توجه به قوانین پیشنهاد شده توسط Associazione Verace Pizza Napoletana, [ ۴] خمیر پیتزای ناپلی واقعی از آرد گندم، مخمر طبیعی ناپلی یا مخمر آبجو، نمک و آب تشکیل شده است. خمیر بدون چربی و بدون قند است. [ ۵]
خمیر را باید با دست یا با همزن کم سرعت ورز داد. خمیر پس از ورم کردن باید با دست و بدون کمک وردنه یا دستگاه دیگر شکل بگیرد و نباید بیش از ۳ میلیمتر ( ۰٫۱۲ اینچ ) ضخامت داشته باشد. [ ۵] پیتزا باید به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه در ۴۸۵ درجه سلسیوس ( ۹۰۵ درجه فارنهایت ) در تنور هیزمی پخته شود. [ ۵] هنگام پخت باید نرم، کشسان، لطیف و معطر باشد. [ ۵]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبا توجه به قوانین پیشنهاد شده توسط Associazione Verace Pizza Napoletana, [ ۴] خمیر پیتزای ناپلی واقعی از آرد گندم، مخمر طبیعی ناپلی یا مخمر آبجو، نمک و آب تشکیل شده است. خمیر بدون چربی و بدون قند است. [ ۵]
خمیر را باید با دست یا با همزن کم سرعت ورز داد. خمیر پس از ورم کردن باید با دست و بدون کمک وردنه یا دستگاه دیگر شکل بگیرد و نباید بیش از ۳ میلیمتر ( ۰٫۱۲ اینچ ) ضخامت داشته باشد. [ ۵] پیتزا باید به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه در ۴۸۵ درجه سلسیوس ( ۹۰۵ درجه فارنهایت ) در تنور هیزمی پخته شود. [ ۵] هنگام پخت باید نرم، کشسان، لطیف و معطر باشد. [ ۵]
wiki: پیتزا ناپلی