پیتزا تابه ای

دانشنامه عمومی

پیتزا تابه ای پیتزای است که در تابه یا تابه ورقه ای پخته می شود. پای گوجه فرنگی ایتالیایی، پیتزا سیسیلی، پیتزا به سبک شیکاگو و پیتزا به سبک دیترویت را می توان از انواع پیتزای تابه ای در نظر گرفت. پیتزا تابه ای همچنین به سبک ضخیمی اشاره دارد که توسط پیتزا هات در دهه ۱۹۶۰ رایج شد. [ ۱] کف و کناره های پوسته در روغنی که برای پوشاندن تابه استفاده می شود سرخ و ترد می شود.
دن و فرانک کارنی یک پیتزا فروشی در ویچیتا، کانزاس افتتاح کردند که بعداً به پیتزا هات تبدیل شد. در ابتدا، برادران روی پیتزای نازکی که شامل پنیر، پپرونی یا سوسیس بود، تمرکز کردند. پیتزا فروشی در سال ۱۹۵۹ به پیتزا هات تبدیل شد و پیتزای تابه ای ضخیم تری به آن اضافه کرد.
دیگر شرکت های تولید پیتزا نیز بعداً پیتزای تابه ای را شامل شدند. در سال ۱۹۸۹، دومینوز پیتزا غذای عمیق یا پیتزای تابه ای خود را معرفی کرد. معرفی آن به دنبال تحقیقات بازار بود که نشان داد ۴۰٪ از مشتریان پیتزا پوسته های ضخیم را ترجیح می دهند. هزینه راه اندازی محصول جدید تقریباً ۲۵ میلیون دلار است که ۱۵ میلیون دلار آن صرف تابه های فلزی جدید با کف سوراخ شده شده است. [ ۲]
عکس پیتزا تابه ایعکس پیتزا تابه ایعکس پیتزا تابه ایعکس پیتزا تابه ایعکس پیتزا تابه ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس