نیشکر کامل

دانشنامه عمومی

نیشکر کامل نوع شکر پالایش نشده است که از آبِ نیشکر به وسیلهٔ الک کردن، غلیظ کردن، خشک کردن و آسیاب کردن به دست آورده می شود. وابسته به تصفیه محصول نهایی از خلکستری تا قهوه ای تیره است. نیشکر کامل دارای طعم خاص مخصوص است و به ۹۵٪ از ساکاروز و نوع های شکر دیگه تشکیل شده است.
در گذشته، آبِ نیشکر تصفیه نشده بود، که بدان طریق مواد معدنی، ویتامین ها و عطرها در محصول نهایی ماندند. امروزه بعضی از تولیدکنندگان آبِ نیشکر را با استفاده از کلسیم کربنات تصفیه می کنند، [ ۱] که به آن وسیله قسمتی از آن مواد برطرف می شوند.
طعم خاص از نوع کارامل یا شیرین بیان توصیف می شود. در محصول های نهایی نیشکر کامل بعضی اوفات در بادام کرِم روغنی، شکلات، گرد کاکائو یا موسلی پیدا می شود. مناسب هست برای شیرین کردن نوشیدنی، نان شیرینی، خوراک شیرین، سس های تاریک و بامزه مثل برای گوشت گاو سرخ کرده و سس دسر قوی. محصول اکثراً در کشاورزی زیستی فروخت و هم در تجارت منصفانه.
در هند نیشکرِ کامل مادهٔ قندی سنتی است و آنجا یَگِری خوانده می شود. مطابق سنت، آب نیشکر بر آتشِ باز پخته می شود. در تعلیم آیورودا به ساتوا گونا شمارده می شود - موادغذایی که دربارهٔ آن ها گفته می شود که خیلی خوب هستند برای تندرستی. در سال ۱۹۶۸ پزشک اطفال سویسی مَکْس - هِنری بگا یَگِری به اروپا وارد کرد برای بررسی کردن تأثیراش به دندان ها. تحصیلات اش نشان دادند که خوردن این مواد اطفال به پوسیدگی دندان مبتلا نمی شود. [ ۲] [ ۳] اما این به وسیلهٔ تحصیلات دیگر به طور کافی تأیید نشده. پس از این برادرش فِلیکْس - عَمی بِگا و آلبِرت یِرسین شروع کرندن که آن نیشکر کامل را در سویس تولید کنند. دکتر م. - ه. بگا مطابق به آردِ کامل، محصول را نیشکر کامل نامید.
عکس نیشکر کاملعکس نیشکر کاملعکس نیشکر کاملعکس نیشکر کامل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس