فهرست گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در آشپزی. این فهرستی از گیاهان و ادویه هایی است که در آشپزی کاربرد دارند. اکثر مواد نام برده شده در این فهرست ریشهٔ گیاهی دارند.
نمک در این فهرست موجود نیست چون مادهٔ معدنی است.
• آب تره ( Watercress )
• اسپرزه ( Psyllium )
• اسطوقدوس ( Lavender )
• اسفناج ( Spinach )
• آنغوزه ( Asafoetida )
• آویشن: ( Thyme )
• بادرنجبویه ( Lemon balm )
• بادیان ( Star anise )
• بادیان رومی ( Anise )
• بارهنگ ( Plantago major )
• بالنگ ( Citron )
• برگ بو ( Bay leaf )
• پونه ( Pennyroyal )
پنیرک ( malva )
• تخم خرفه ( Purslane Seeds )
• تخم شربتی ( Chia seeds )
• تخم گشنیز ( Cilantro seeds )
• ترخون ( Tarragon )
• تره ( Allium ampeloprasum ssp. persicum )
• تمبرهندی ( Tamarind )
• ثعلب ( Salep )
• جعفری ( Parsley )
• جوز هندی ( Nutmeg )
• خارشتر ( Alhagi )
• خاکشیر ( London Rocket )
• ختمی ( Hollyhocks )
• خردل ( Mustard )
• خشخاش ( Poppy Seeds )
• دارچین ( Cinnamon )
• رازیانه ( Fennel )
• رزماری ( Rosemary )
• روغن کرچک ( Castor oil )
• روناس ( Rubia )
• ریحان ( Basil )
• زردچوبه ( Turmeric )
• زعفران ( Saffron )
• زنجبیل ( Ginger )
• زیره ( Cumin )
• زیره ایرانی ( Caraway )
• سیر ( Garlic )
• سداب ( Rue )
• سماق ( sumac )
• سنبل ( Spikenard )
• سنبل الطیب ( Valerian )
• سنجد ( Russian silverberry, Oleaster, or Russian olive )
• سیاه دانه ( Nigella sativa )
• سیرخرس ( Ramsons )
• شاهتره ( Earth smoke )
• شاهسپرغم ( Costmary, Alecost, Balsam herb, Bible leaf, or Mint geranium )
• شقاقل ( Parsnip )
• شنبلیله ( Fenugreek )
• شوید ( Dill )
• شیرین بیان ( Licorice )
• عناب ( Jujube )
• فلفل بهار ( Allspice ) - Yenibahar
• فلفل سفید ( White pepper )
• فلفل سیاه ( Black pepper )
• فلفل قرمز ( Cayenne pepper, Chili )
• کادی ( Pandanus )
• کاسنی ( Chicory )
• کلپوره ( Felty germander )
• کنار ( Ziziphus )
• کنجد ( Sesame )
• کندر ( Mastic )
• گل گاوزبان ( Borage )
• گزنه ( Nettle )
• گشنیز ( Coriander, Cilantro )
• گلپر ( Persian Hogweed, Golpar )
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفنمک در این فهرست موجود نیست چون مادهٔ معدنی است.
• آب تره ( Watercress )
• اسپرزه ( Psyllium )
• اسطوقدوس ( Lavender )
• اسفناج ( Spinach )
• آنغوزه ( Asafoetida )
• آویشن: ( Thyme )
• بادرنجبویه ( Lemon balm )
• بادیان ( Star anise )
• بادیان رومی ( Anise )
• بارهنگ ( Plantago major )
• بالنگ ( Citron )
• برگ بو ( Bay leaf )
• پونه ( Pennyroyal )
پنیرک ( malva )
• تخم خرفه ( Purslane Seeds )
• تخم شربتی ( Chia seeds )
• تخم گشنیز ( Cilantro seeds )
• ترخون ( Tarragon )
• تره ( Allium ampeloprasum ssp. persicum )
• تمبرهندی ( Tamarind )
• ثعلب ( Salep )
• جعفری ( Parsley )
• جوز هندی ( Nutmeg )
• خارشتر ( Alhagi )
• خاکشیر ( London Rocket )
• ختمی ( Hollyhocks )
• خردل ( Mustard )
• خشخاش ( Poppy Seeds )
• دارچین ( Cinnamon )
• رازیانه ( Fennel )
• رزماری ( Rosemary )
• روغن کرچک ( Castor oil )
• روناس ( Rubia )
• ریحان ( Basil )
• زردچوبه ( Turmeric )
• زعفران ( Saffron )
• زنجبیل ( Ginger )
• زیره ( Cumin )
• زیره ایرانی ( Caraway )
• سیر ( Garlic )
• سداب ( Rue )
• سماق ( sumac )
• سنبل ( Spikenard )
• سنبل الطیب ( Valerian )
• سنجد ( Russian silverberry, Oleaster, or Russian olive )
• سیاه دانه ( Nigella sativa )
• سیرخرس ( Ramsons )
• شاهتره ( Earth smoke )
• شاهسپرغم ( Costmary, Alecost, Balsam herb, Bible leaf, or Mint geranium )
• شقاقل ( Parsnip )
• شنبلیله ( Fenugreek )
• شوید ( Dill )
• شیرین بیان ( Licorice )
• عناب ( Jujube )
• فلفل بهار ( Allspice ) - Yenibahar
• فلفل سفید ( White pepper )
• فلفل سیاه ( Black pepper )
• فلفل قرمز ( Cayenne pepper, Chili )
• کادی ( Pandanus )
• کاسنی ( Chicory )
• کلپوره ( Felty germander )
• کنار ( Ziziphus )
• کنجد ( Sesame )
• کندر ( Mastic )
• گل گاوزبان ( Borage )
• گزنه ( Nettle )
• گشنیز ( Coriander, Cilantro )
• گلپر ( Persian Hogweed, Golpar )