غضنفر رکن ابادی

پیشنهاد کاربران

غضنفر اصل رکن آبادی ( زاده ۱۸ خرداد ۱۳۴۵–۲ مهر ۱۳۹۴ ) دیپلمات ایرانی بود که از اردیبهشت ۱۳۸۹ تا اردیبهشت ۱۳۹۳ سفیر ایران در لبنان بود. وی در طول خدمتش در لبنان بارها مورد سوقصد قرار گرفت.
غضنفر رکن آبادی در سحرگاه یکم فروردین ماه ۱۳۴۵ به عنوان اولین فرزند خانواده متولد شد. خانواده وی شامل چهار فرزند پسر و چهار فرزند دختر می شد که غضنفر رکن آبادی بزرگترین فرزند آنها بود. از همان سنین طفولیت به مطالعه و مناسک دینی علاقه نشان می داد. در حالی که فقط ۱۲ سال داشت در تجمعات و تظاهراتهای مربوط به انقلاب ۱۳۵۷ شرکت می کرد. پس از پیروزی انقلاب و حمله صدام به ایران، با اینکه ۱۵ سال بیشتر نداشت ولی مشتاقانه برای دفاع از وطن به جنگ رفت و تا پایان جنگ و آتش بس در صحنه حضور داشت. در این بین تحصیلاتش را نیز ادامه می داد.
...
[مشاهده متن کامل]

در سال ۱۳۶۴ از طریق آزمون ورودی در دانشگاه امام صادق پذیرش شد. با اینکه می توانست در دانشگاه های مشهور ایران تحصیل کند ولی علاقه اش به علوم انسانی و مباحث دینی او را به دانشگاه امام صادق کشاند. با تحصیل در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی در این دانشگاه، زمینه آشنایی او با ایده های انقلابی و مبازران انقلابی مشهور زمان او مانند شیخ سعید شعبان و سید عباس موسوی ( دومین دبیرکل حزب الله لبنان ) فراهم شد. در همین اثنا کار در وزارت امور خارجه نیز به او پیشنهاد شد که او پذیرفت و این ورود او به عرصه سیاست شد.
رکن آبادی کارشناسی ارشد معارف اسلامی و علوم سیاسی را از دانشگاه امام صادق ( ع ) گرفت و برای تحصیلات بیشتر به لبنان رفت و در آنجا دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه جامعه اللبنانیه در بیروت دریافت کرد. او همچنین به زبانهای ترکی، عربی و انگلیسی مسلط بود.
او در سال ۱۳۶۸ ازدواج کرد و سه فرزند دختر به نامهای زهرا، فاطمه و ریحانه داشت.
العربیه از رکن آبادی به نام کسی یاد می کند که در نزدیکی احزاب لبنان برای توافق بر سر دولت توافقی در لبنان نقشی اساسی داشت، العربیه می نویسد معروف است که رکن آبادی روابط محکمی با حزب الله لبنان داشته است.
رکن آبادی در جریان جنگ ۳۳ روزه، سوار بر موتور به انتقال بسته های مورد نیاز به مردم لبنان می پرداخت. این اقدام وی به حدی برجسته بود که سید حسن نصرالله دست خطی در تقدیر و تشکر از ایشان نوشت و به رکن آبادی هدیه کرد.

غضنفر رکن ابادی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/غضنفر_رکن‌آبادی

بپرس