سس کره ای سفید

دانشنامه عمومی

سس کره ای سفید یا سس بور بلان ( اشتباهاً در فارسی بیور بلنک هم نوشته اند ) نوعی سس کره ای تیز است که از سرکه و موسیر تهیه می شود. به این سس کره هم اضافه می کنند. در تهیه این سس گاهی به جای سرکه از آبلیمو استفاده می شود.
روش ابداع این سس جالب است. یک سرآشپز فرانسوی که مشغول تهیه سس برنیز برای ریختن روی خوراک ماهی بود، فراموش کرد که داخل سس تخم مرغ و ترخون بریزد و به جای سس برنیز، سس کره ای سفید ابداع شد.
بور در فرانسوی یعنی کره و بلان یعنی سفید.
مطلب از دانشنامهٔ رشد
• سس ها
• سس های فرانسه
• کره ( لبنیات )
مقاله های دانشنامه رشد
عکس سس کره ای سفید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس