سس ووسترشر

دانشنامه عمومی

سس ووسترشر ( انگلیسی: Worcestershire sauce ) که گاهی به اختصار سس ووستر خوانده می شود، یک چاشنی مایع تخمیر شده است که برای اولین بار به دست شیمی دانانی اهل شهر ووستر انگلستان به نام های جان ویلی لئا و ویلیام هنری پرینز ساخته شد. این دو در دهه ۱۸۳۰ دستورالعمل تهیه این سس را ابداع کردند اما با توجه به آن که مزه سس باب طبعشان نبود آن را کنار گذاشته بودند و فراموش شده بود. چندین ماه بعد بشکه ای از این سس در حالی که جاافتاده و مزه اش ملایم تر شده بود، کشف شد و به این ترتیب سس ووسترشر نام گرفت. امروزه مواد تشکیل دهنده سس ابتدا به مدت ۱۸ ماه نگهداری و پس از رسیدن آنها را ترکیب و در بطری می کنند. میزان دقیق مواد تشکیل دهنده تا به امروز مخفی مانده است. سس ووسترشر عطر و طعمی منحصربفرد داشته و اغلب برای بهبود کیفیت خوشمزگی به دستور تهیه غذاها و نوشیدنی ها اضافه می شود. از این سس در تهیه سالاد سزار، خوراک لوبیا، صدف، و غذاهای تهیه شده از گوشت گاو استفاده می شود.
عکس سس ووسترشرعکس سس ووسترشر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس