سس سوپریم

دانشنامه عمومی

سس ولوته ( به فرانسوی: Suprême sauce ) یکی از سس های کلاسیک در آشپزی فرانسوی و از پنج سس مادر ماری آنتوان کارم می باشد.
به صورت سنتی این سس از سس ولوته ( یک سس روو تهیه شده از عصارهٔ گوشت - در این مورد عصارهٔ مرغ ) ، خامه سنگین یا کرم فرش درست می شود. همچنین می شود سوپریم را با مخلوط کردن سس بشامل ( یک سس سفید مادر درست شده از کره، آرد و شیر ) ، عصارهٔ ماکیان و کره درست کرد.
عکس سس سوپریم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس