ریچارد یکم

دانشنامه عمومی

ریچارد یکم ( زاده ۸ سپتامبر ۱۱۵۷ – درگذشته ۶ آوریل ۱۱۹۹ ) ، ملقب به ریچارد شیردل ( به انگلیسی: Richard The lion heart و فرانسوی: Richard Cœur de Lion ) ، پادشاه انگلستان ( از ۶ ژوئیه ۱۱۸۹ تا ۶ آوریل ۱۱۹۹ ) ، پسر و جانشین هنری دوم و الینور د آکیتن بود. وی با وجود شجاعت و دلاوری بسیار در میدان نبرد برای تقویت حکومتش در انگلستان تلاش می کرد و در طول پادشاهی ۱۰ ساله اش کمتر از شش ماه را در انگلستان سپری کرد و در طول زندگی خود با ناکامی های فراوانی روبرو گشت.
ریچارد در سومین جنگ صلیبی شرکتی مؤثر داشت و یکی از سرداران صلیبیون علیه صلاح الدین ایوبی بود که به شکست انجامید و خزانه به جا مانده از هنری دوم را به کلی تهی کرد. بعداً در هنگام بازگشت به وطن در آلمان اسیر لئوپولد پنجم، دوک اتریش گردید و برای آزادی وی بیش از دو برابر درآمد سالانه خزانه داری انگلستان درخواست شد. در جریان جنگ صلیبی سوم سه هزار نفر از اسرای مسلمان را در پای دیوارهای عکا و پیش چشم صلاح الدین ایوبی قتل عام کرد.
پس از آزادی به جنگی پرهزینه علیه فیلیپ دوم، پادشاه فرانسه معروف به فیلیپ اوگوست ( ستایش شده ) دست زد که حاصلی در پی نداشت. سرانجام این پادشاه ولخرج و ماجراجو در جریان محاصره قلعه ای در فرانسه در اثر اصابت تیری زهرآلود کشته شد.
افسانه رابین هود و راهزنان جنگل شروود در زمان یکی از سفرهای ریچارد اتفاق می افتد که حکومت در اختیار برادر ریچارد یعنی جان ملقب به بی زمین ( لکلند ) بوده است.
او تنها یک فرزند نامشروع داشت که نام او فیلیپ کنیاکی بود.
ریچارد در ۲۰ ژوئیه ۱۱۸۹ رسماً به عنوان دوک نرماندی انتخاب شد و در ۳ سپتامبر ۱۱۸۹ در کلیسای وست مینستر تاجگذاری کرد. [ ۱] سنت همه یهودیان و زنان را از حضور در مراسم تفویض منع می کرد، اما برخی از رهبران یهودی برای تقدیم هدایایی به پادشاه جدید آمدند. [ ۲] به گفته رالف دیستویی، درباریان ریچارد یهودیان را برهنه کردند و شلاق زدند، سپس آنها را بیرون انداختند. [ ۳]
هنگامی که شایعه ای منتشر شد مبنی بر اینکه ریچارد دستور داده است که همه یهودیان را بکشند، مردم لندن به یهودیان حمله کردند. [ ۳] بسیاری از خانه های یهودیان توسط آتش افروزان ویران شد و تعدادی از آنها به اجبار تغییر دین دادند. [ ۳] در میان یهودیان، برخی به دنبال پناهگاهی در برج لندن بودند و برخی دیگر موفق به فرار شدند. [ ۴] راجر هودن، در کتاب Gesta Regis Ricardi خود، ادعا کرده است که شهروندان حسود و متعصب این شورش را آغاز کردند و ریچارد عاملان آن را سخت مجازات کرد و به یک یهودی که به زور تغییر مذهب داده بود اجازه داد به دین مادری خود بازگردد. بالدوین فورد، اسقف اعظم کانتربری، در واکنش به این سخن گفت: «اگر پادشاه مرد خدا نیست، بهتر است مرد شیطان باشد». [ ۵]
عکس ریچارد یکمعکس ریچارد یکمعکس ریچارد یکمعکس ریچارد یکمعکس ریچارد یکم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس