جگر پلیدماهی

دانشنامه عمومی

جگر پلیدماهی یا آنکیمو ( به ژاپنی: 鮟肝 ) ( انگلیسی: Ankimo ) خوراکی است که از جگر یک نوع ماهی به نام پلیدماهی درست می شود. این خوراک در ژاپن به عنوان یکی از خوراک های لذیذ ( چینمی ) به شمار می آید. جگر پلیدماهی در فهرست لذیذترین خوراک ها که توسط سی ان ان تهیه شد در میان ۵۰ خوراک در رده ۳۲ قرار داشت. [ ۱]
برای تهیه آن، نخست جگر را با نمک می سایند و سپس با ساکی می شویند. پس از آن، رگ ها را درآورده و جگر را به صورت استوانه ای می غلتانند و بخارپز می کنند. جگر پلیدماهی اغلب با مومیجی - اُروشی ( ترب سفید که مقداری فلفل تند به آن زده شده ) ، پیازچه و سس پونزو سرو می شود.
عکس جگر پلیدماهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس