تفت اب پزی

فرهنگستان زبان و ادب

تفت آب پزی
{braising} [علوم و فنّاوری غذا] فرایندی که در آن گوشت و سبزیجات ابتدا در روغن تفت داده می شود و سپس در مقدار کمی آب به آرامی می پزد

دانشنامه عمومی

تفت آب پزی. تفت دادن گوشت و سبزیجات در روغن و سپس پختن آرام آنها در مقدار کمی آب را تفت آب پزی می گویند.
عکس تفت آب پزیعکس تفت آب پزیعکس تفت آب پزی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس