او خواهد امد

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] او خواهد آمد. او خواهد آمد، اثر علی اکبر مهدی پور، ارائه مباحثی است در خصوص تولد امام زمان(ع)، ظهور و نقش وی در جهان هستی که به زبان فارسی و در سال 1418ق تدوین شده است.
شنیدن تعبیر «هسته مرکزی جهان آفرینش» در مورد امام زمان(عج) و تفکرات مؤلف در پی پیدا کردن ارتباط میان این تعبیر و تشبیه ایشان به خورشید نهان در پشت ابر، انگیزه تألیف این اثر شده است.
کتاب با دو مقدمه از مؤلف، در ذکر ویژگی های جهان پس از ظهور و بیان سرگذشت کتاب، آغاز شده است.
نویسنده، مطالب را در چهار بخش کلی ارائه و با بهره گیری از کتاب های تاریخی و روایی، نخست شخصیت و سرگذشت حضرت نرجس، مادر امام زمان(ع) و تولد امام از وی، شاهدان بر این تولد و اعتراف جمعی از علمای اهل سنت، مثل بیهقی، ابن خلکان، ابن حجر و ابن صباغ بر تولد امام در نیمه شعبان 225ق را تبیین نموده است.
سپس، متونی را که در کتاب های روایی شیعه و عامه بر ضرورت شناخت امام زمان تأکید دارند، نقل و بشارت های ادیان و مذاهب مختلف جهان را اعم از وثنیت، کلیمیت، مسیحیت، مجوسیت، زرتشتی و اسلام به آمدن مصلح آخرالزمان و برپاکننده حکومت عدل جهانی متذکر شده است.

[ویکی فقه] او خواهد آمد (کتاب). «او خواهد آمد»، اثر علی اکبر مهدی پور ، ارائه مباحثی است در خصوص تولد امام زمان علیه السّلام ، ظهور و نقش وی در جهان هستی که به زبان فارسی و در سال ۱۴۱۸ ق تدوین شده است.
شنیدن تعبیر «هسته مرکزی جهان آفرینش » در مورد امام زمان عجّل الله فرجه الشریف و تفکرات مؤلف در پی پیدا کردن ارتباط میان این تعبیر و تشبیه ایشان به خورشید نهان در پشت ابر، انگیزه تالیف این اثر شده است.
ساختار
کتاب با دو مقدمه از مؤلف، در ذکر ویژگی های جهان پس از ظهور و بیان سرگذشت کتاب، آغاز شده است. نویسنده، مطالب را در چهار بخش کلی ارائه و با بهره گیری از کتاب های تاریخی و روایی، نخست شخصیت و سرگذشت حضرت نرجس ، مادر امام زمان علیه السّلام و تولد امام از وی، شاهدان بر این تولد و اعتراف جمعی از علمای اهل سنت ، مثل بیهقی ، ابن خلکان ، ابن حجر و ابن صباغ بر تولد امام در نیمه شعبان ۲۲۵ ق را تبیین نموده است. سپس، متونی را که در کتاب های روایی شیعه و عامه بر ضرورت شناخت امام زمان تاکید دارند، نقل و بشارت های ادیان و مذاهب مختلف جهان را اعم از وثنیت ، کلیمیت ، مسیحیت ، مجوسیت ، زرتشتی و اسلام به آمدن مصلح آخرالزمان و برپاکننده حکومت عدل جهانی متذکر شده است. در پایان، نقش امام زمان در جهان هستی را بررسی و با اسناد به آیات و روایات ، او را جان جانان و هسته مرکزی جهان معرفی کرده است. مؤلف در پی آن است تا با اقتباس از سخنان معصومین علیه السّلام سیمای تابناک جهان بعد از ظهور را ارائه نماید.
گزارش محتوا
بخش اول، به گزارش لحظه به لحظه تولد حجة بن الحسن عجّل الله فرجه الشریف اختصاص داشته و به معرفی مادر ایشان که از تبار یکی از حواریون حضرت عیسی علیه السّلام می باشند، پرداخته است. مؤلف برای مادر امام زمان عجّل الله فرجه الشریف ، نه اسم برشمرده و به توضیح هریک پرداخته است که عبارتند از: ملیکه، حکیمه، سبیکه، نرجس، سوسن، مریم، ریحانه، خمط و صیق.
← سرگذشت حیرت انگیز نرجس خاتون
...

پیشنهاد کاربران

بپرس