اسکندر کباب

دانشنامه عمومی

اسکندر کباب ( ترکی استانبولی: İskender kebap ) یکی از شناخته شده ترین خوراکی های شمال غربی ترکیه است. این غذا، نام خود را از مخترعش، اسکندر افندی ( استاد اسکندر ) ، که در اواخر قرن نوزدهم در امپراتوری عثمانی، در برسا زندگی می کرد، گرفته است.
این غذا از کباب ترکی تهیه شده از گوشت گوسفند نان برشته شده با سس گوجه فرنگی تند بر روی تکه های نان پیتا تهیه شده و با کره آب شده گوسفندی و ماست آماده می شود. سس گوجه فرنگی و کره آب شده معمولاً بر روی غذا سر میز ریخته می شوند.
«کبابچی اسکندر» ( ترکی استانبولی: Kebapçı İskender ) نماد بازرگانی است که توسط خانواده اسکندراوغلو ثبت شده است، که هنوز رستورانی در بورسا را اداره می کنند. [ ۱] [ ۲] این غذا در بسیاری از رستورانها در سراسر کشور در دسترس است که عمدتاً تحت نام «کباب اسکندر»، «بورسا کبابی» یا گاهی با یک جایگزین ساخته شده توسط رستوران به نام «اولوداغ کبابی» سرو می شود.
عکس اسکندر کباب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس