اشپزی هندی

دانشنامه عمومی

آشپزی هندی. آشپزی هندی ( انگلیسی: Indian cuisine ) شامل انواع مختلفی از آشپزی های منطقه ای و سنتی است که بومی شبه قاره هند هستند. با توجه به دامنه تنوع در نوع خاک، آب و هوا، فرهنگ گروه های قومی و اشتغال، تفاوت قابل ملاحظه ای بین انواع مختلف آشپزی هندی وجود دارد که هر کدام از آنها از ادویه ها، سبزی ها، تره بار و میوه های محلی در دسترس خود استفاده می کنند. آشپزی هندی بشدت تحت تأثیر گرایش های دینی، بخصوص دین هندو و آمیزه های فرهنگی و سنتی قرار دارد. [ ۱] آشپزی شمال هند از زمان حکومت مغول ها، تحت تأثیر آشپزی و فرهنگ خاورمیانه و آسیای مرکزی قرارداشته است. [ ۲] آشپزی هندی در نتیجه تعاملات این کشور با جوامع دیگر، همچنان در حال تکامل است. [ ۳] [ ۴]
عکس آشپزی هندی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس