ابگوشت

/~AbguSt/

    broth
    bouillon
    soup
    stock
    gravy

فارسی به انگلیسی

ابگوشت رقیق
bouillon

ابگوشت سیب زمینی
hot pot

ابگوشت صدف
chowder

ابگوشت ماهی
chowder

ابگوشت مسکینان
mulligan stew

مترادف ها

bouillon (اسم)
ابگوشت

broth (اسم)
ابگوشت

sop (اسم)
ابگوشت، ترید

gravy (اسم)
ابگوشت، استفاده نا مشروع، شیره گوشت

soup (اسم)
ابگوشت، سوپ، غذای مایع، اشامه

پیشنهاد کاربران

علامه مهدی بارانی
آبگوشت:از غذاهای لذیذ و نافع واصیل ایرانی است و اصل آن از گوشت گوسفند جوان و اندکی چربی و سیب زمینی و مقداری نخود و پیاز و لیموی عمانی ( عمان از شهرهای قدیم ایران است ) و یک قاشق رب گوجه فرنگی ساخته میشود و اضافه کردن اقلام دیگر در اصل ساخت آبگوشت اعتبار ندارد و حتی در قدیم از رب نیز در آن استفاده نمیشده، آبگوشت موجب قوت استخوان و بدن و تنظیم دماغ و مغز و بالاتر بردن روحیه و قوه استقامت جسم و روح است و حس چشایی را تقویت میکند و منافع فراوانی دارد و هیچ مضرت در آن نیست.
...
[مشاهده متن کامل]

gravy
اب گوشت =broth
گوشت گوسفندی را به همراه پیاز خرد شده در چربی گوشت در قابلمه حرارت داده تا زمانی که پیاز و لایه بیرونی گوشت سرخ گردد سپس آب، نخود یا لپه ریخته و نمک و ادویه اضافه نمایند و در حرارت ملایم بپزند، پس از آنکه گوشت و نخود مقداری پختند، سیب زمینی و گوجه فرنگی یا رب آن را اضافه کنند تا خوب بپزد. گاهاً در آخر تخم مرغ آبپز را که پوستش را کنده اند و نیز سبزی خرد شده به آن اضافه نمایند. آب آن را ترجیحاً با نان سنگک ترید و ترید را ترجیحاً با پیاز یا ترشی یا تربچه و بقیه را باز ترجیحاً با نان سنگک میل نمایند. غذایی است سرشار از پروتئین و تأمین کننده نیروی بدن، خوردن آن برای وعده ناهار و حتی صبحانه بهتر است ولی برای شام توصیه نمی شود. خوردن دو الی سه مرتبه در هفته در سلامتی بدن تأثیر نیکویی دارد.
...
[مشاهده متن کامل]

دیزی هم نامیده می شود. به ترکی شوربا یا همان آبگوشت گفته می شود.

نخودآب
یخنی

بپرس