udon

انگلیسی به انگلیسی

• thick japanese noodle prepared from wheat flour and generally served in soup or broth

پیشنهاد کاربران

اودون ( うどん یا 饂飩 ) یک رشته فرنگی غلیظ است که از آرد گندم تهیه می شود و در غذاهای ژاپنی استفاده می شود. روش های مختلفی برای تهیه و سرو آن وجود دارد. ساده ترین شکل آن در یک سوپ داغ به عنوان کاک اودون با
...
[مشاهده متن کامل]
آبگوشت ملایمی به نام کاکجیرو است که از داشی، سس سویا و میرین تهیه می شود. معمولا روی آن را با پیازچه های نازک خرد شده می پوشانند. سایر تاپینگ های رایج عبارتند از تمپورا میگو، کاکیاژ ( فریتر تمپورا مخلوط ) ، abura - age ( کیسه های توفوی سرخ شده شیرین ) ، کامابوکو ( کیک ماهی برش شده ) ، و ادویه شیچیمی که به طعم اضافه می شود.

اودون به یک نوع نودل ژاپنی تهیه شده از آرد گندم یا غذای تهیه شده از این نوع نودل گفته می شود. مشخصات این نوع نودل کلفتی و ضخامت آن است. اودون جزو غذاهای گرم است و معمولاً در داخل سوپ اودون که دارای طعم
...
[مشاهده متن کامل]
های مختلف است، سرو می شود. از قدیم اودون به عنوان یک غذای سبک جایگزین برنج یا در برخی از اعیاد و مراسم خورده می شد.

نوعی سوپ نودل ژاپنی

بپرس