beef tea

/ˈbiːfˈtiː//biːftiː/

سوپ آبکی گوشت گاو (که مثل چای می خورند)، جوهریاشیره گوشت

انگلیسی به انگلیسی

• (british) bovril, hot drink made of extract of beef given to sick people

پیشنهاد کاربران

نوشیدنی که از جوشاندن تکه های گوشت گاو بدون چربی تهیه می شود: اغلب برای تحریک اشتها به افراد معلول داده می شود .
چای گوشت گاو چیست؟
چای گوشت گاو یک جوشانده ساده است که با خیساندن گوشت گاو – معمولاً گوشت کوبیده – در آب به مدت چند ساعت و با نمک مزه دار شده تهیه می شود. این چای گوشتی ملایم اغلب به عنوان درمانی در بریتانیا برای انواع بیماری ها از جمله سرماخوردگی، سرفه و بهبودی پس از انواع مختلف عفونت های ویروسی استفاده می شد. چای با آب گوشت گاو یا آبگوشت استخوان متفاوت است زیرا از خیساندن گوشت و نه از استخوان تهیه می شود. این یک مایع تسکین دهنده است که به طور سنتی به صورت گرم در یک فنجان چای سرو می شود و در روزهای سرد برای احیای بدن از آن استفاده می شود
...
[مشاهده متن کامل]

طرز تهیه چای گوشت گاو: دستور العمل آسان
یک دستور العمل آسان و بدون ریزه برای تهیه یک چای مغذی!

، چای آشپزی: بریتانیایی کلیدواژه: چای گاو، آب گوشت گاو وسیله : قابلمه، قاشق کفگیر زمان پخت: 30 دقیقه زمان دم کردن: 1 روز زمان کل: 30 دقیقه وعده های غذایی: 2 وعده نویسنده: Raksha Hegde [5] [6]
عناصر
استیک چاک گوشت گاو 8 اونس به مکعب های 1/2 اینچی بریده شده است
3 فنجان آب صاف شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
***دستورالعمل ها
در یک قابلمه بزرگ گوشت گاو را بریزید و آب آن را بریزید. با نمک مزه دار کنید. آن را به جوش بیاورید. برای چند دقیقه روی حرارت زیاد نگه دارید.
حرارت را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه به سختی بجوشد. یک قاشق بزرگ یا یک قاشق کفگیر بردارید و کف را از بالا جدا کنید. تفاله را می توان در یک کاسه جمع کرد و بعد دور انداخت.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. گوشت گاو و مایع را به یک قابلمه یا شیشه درب دار منتقل کنید. اجازه دهید گوشت گاو حداقل 24 ساعت در مایع دم بکشد.
مایع را از طریق پارچه پنیر یا یک صافی مشبک صاف کنید. گوشت گاو را دور بریزید و از چای آن لذت ببرید. می توانید آن را با فلفل و سبزی مزه دار کنید. چای گوشت گاو بهتر است گرم سرو شود
این روش سنتی برای تهیه چای گوشتی است،
بووریل، خمیر عصاره گوشت گاو، در سال 1886 توسط جان لاوسون جانستون اسکاتلندی به درخواست ناپلئون بناپارت اختراع شد. ناپلئون سوم راهی سریع برای درست کردن یک چای گوشتی سالم برای سربازانش می خواست – با اختراع بووریل، تنها کاری که آنها باید انجام می دادند این بود که آب داغ را به خمیر گوشت اضافه کنند

بپرس